Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa Baseult3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Baseult2 jakoś mi działał, chociaż też do końca go nie ogarniałem, co trzeba zrobić, jeśli przeciwnik ma powiedzmy 3 hp i cofa się do bazy, a to w ogóle nie strzela? Coś przycisnąć? Chodzi mi o to żeby w bazie go zabiło. 

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Opublikowano

Nie trzeba nic klikać, wystarczy włączyć skrypt.

Jak trzymasz spacje, nie wystrzela ulta.

TAK K***A TRUDNO?

Opublikowano

zainstaluj baseult3 i nic nie zmieniaj w ustawieniach. Gdy bedzie taka sytuacja w której bedziesz mogl zabic przeciwnika to nie klikaj spacji wtedy sam wystrzeli ci ulta.

x

Opublikowano

Nie trzeba nic klikać, wystarczy włączyć skrypt.

Jak trzymasz spacje, nie wystrzela ulta.

TAK K***A TRUDNO?

Tak trudno nie być idiotą? Robię wszystko tak jak pisze w skrypcie i nie strzela... 

zainstaluj baseult3 i nic nie zmieniaj w ustawieniach. Gdy bedzie taka sytuacja w której bedziesz mogl zabic przeciwnika to nie klikaj spacji wtedy sam wystrzeli ci ulta.

A kiedy będzie taka okazja? Na customie specjalnie biłem ich żeby byli na low i żeby uciekli i nic.

Opublikowano

Tak trudno nie być idiotą? Robię wszystko tak jak pisze w skrypcie i nie strzela... 

A kiedy będzie taka okazja? Na customie specjalnie biłem ich żeby byli na low i żeby uciekli i nic.

Po pierwsze ty jesteś idiotą, to nie ja mam w nicku '' CRAFT ''.

Oni mają się cofać, a nie uciekać.

Opublikowano

Kiedy na dole pojawi się pasek, że ktoś cofa do bazy i jest czerwony, to znaczy że możesz zabić enemy z ulta i skrypt powinien sam go wystrzelić.Nie naciskaj wtedy spacji.

P.S Ult nie zawsze może trafić, ponieważ enemy w ostatnim momencie może jednak anulować wracanie do bazy.

Opublikowano

Po pierwsze ty jesteś idiotą, to nie ja mam w nicku '' CRAFT '' XDD

Oni mają się cofać idioto, a nie uciekać.

To konto może być nawet zbanowane, ja nawet go nie zakładałem. Proszę o ostrzeżenie albo ban dla ciebie. Offtopic i w dodatku wyzywasz. Nie jestem tępy jak osoby, które cię zrobiły. Zreszta... Co ja będę się rozpisywać xD 

Kiedy na dole pojawi się pasek, że ktoś cofa do bazy i jest czerwony, to znaczy że możesz zabić enemy z ulta i skrypt powinien sam go wystrzelić.Nie naciskaj wtedy spacji.

P.S Ult nie zawsze może trafić, ponieważ enemy w ostatnim momencie może jednak anulować wracanie do bazy.

Na taką odpowiedź czekałem. Łap + za pomoc. Dzięki :)

Opublikowano

To konto może być nawet zbanowane, ja nawet go nie zakładałem. Proszę o ostrzeżenie albo ban dla ciebie. Offtopic i w dodatku wyzywasz. Nie jestem tępy jak osoby, które cię zrobiły. Zreszta... Co ja będę się rozpisywać xD

Na taką odpowiedź czekałem. Łap + za pomoc. Dzięki :)

Ty jesteś tępy, współczuję rodzicom, że takie coś spłodzili, no ale cóż .. wypadek przy pracy :D

Opublikowano

Ty jesteś tępy, współczuję rodzicom, że takie coś spłodzili, no ale cóż .. wypadek przy pracy :D

Załosne,co do baseult 3 jest lepsza :O pokazuję ci kiedy kto się cofa taki recall exploit i jak jest czerwony powinien ci zultować ;d

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...